Luk
Fragt 39,- DKK Fri fragt over 750,- DKK Egen sy- og trykafdeling Sikker betaling

Hejos helte- Karin Larsson

En varm og behagelig stemning råder i receptionen og skaber en følelse af tryghed. Her kommer mange patienter, som er bange for tandlægen. – Det føles godt at kunne hjælpe dem, siger tandklinikassistent Karin Larsson.

Hun har arbejdet her siden 2003 – efter 20 år som social- og sundhedsassistent på Borås Lasarett fik hun lyst til at prøve noget nyt og valgte at omskole sig. Det har hun aldrig fortrudt.  – Jeg så en annonce i avisen. Inden da havde jeg aldrig tænkt tanken, siger hun. Hun trives med at arbejde med mennesker.  – Man møder så mange forskellige mennesker med forskellige forudsætninger, som man kan hjælpe i forskellige situationer.

SIKRER OPTIMALT FLOW

Som tandklinikassistent er man lidt af en blæksprutte. På klinikken er der to tandlæger, to tandplejere og to tandklinikassistenter. Tandklinikassistenterne besvarer telefonen, booker patienter ind, varetager papirarbejde og sterilisering, sikrer, at det sterile udstyr bliver lagt på plads, og  at alt tøj er helt og rent. 
 – Vi sikrer et optimalt flow, siger Karin og konstaterer, at meget af hendes arbejde foregår bag kulisserne.

ALLE FÅR DEN TID, DE HAR BRUG FOR

Klinikken har mange patienter, og flere af dem er bange for at gå til tandlæge. Dem tages der ekstra hånd om.  – Vi tager imod dem, når de kommer, og går ind i lokalet og tager en snak. Senere kommer tandlægen ind for at deltage i snakken og danne sig et indtryk. Men vi gør intet, før patienten er klar – og patienten får al den tid, vedkommende har brug for. Det handler meget om at mærke, hvad patienten har brug for, og om man skal lave sjov eller være rolig. Det er fantastisk, når nogen, som ikke har været hos tandlægen i mange år, får flotte tænder igen. 

Fragt 39,- DKK Fri fragt over 750,- DKK Egen sy- og trykafdeling Sikker betaling
Hejco | Fristads AB – Katrinedalsgatan 13 A, 504 51 Borås, Sweden | Org.nr. 556023-8486
Desktopvisning | Skift til Mobilvisning