Luk
Fragt 39,- DKK Fri fragt over 750,- DKK Egen sy- og trykafdeling Sikker betaling

Nyt på Hejco

Vores vision er, at være det førende varemærket i Europa, som tilbyder det bedste arbejdstøj til målgrupperne sundhed & pleje, omsorg, dental, rengøring, hotel, restaurant og køkken. Vi vil være det oplagte valg for alle, som sætter pris på og forstår værdien af høj kvalitet, de mest funktionelle løsninger og den bedste service. 

Hejco blev grundlagt i 1954 hvilket indebærer en lang årrække af erfaring og kundskab med alt der vedrører materialer og producering, design og slutbrugerens behov. Erfaring og viden som få hvis overhovedet noget andet varemærke besidder.Det er vi meget stolte af. 

Hejco er nu guldpartner hos Göteborgs Stadsmission

På Hejco er vi stolte over, at kunne være med til, at støtte Göteborgs Stadsmission i deres arbejde om, at hjælpe mennesker, som lever i udsatte situationer. Dette ligger helt i linje med, at vores værdier er, at vi ska tage os af dem, som tager sig af andre. 

Göteborgs Stadsmission er dagligt i kontakt med mennesker, som lever under svære forhold og, som behøver støtte og hjælp enten via en akut indsats eller ved, at påbegynde en langsigtig forandringsprocess. Her tilbydes støtte til børnefamilier, stresshåndteringskurser til unge voksne, vejledningssamtaler og et ordentligt måltid, samt meget meget andet. 

 

"Vi er så glade for vores samarbejde med Göteborgs Stadsmission, en organisation som virkelig hjælper mennesker i nød. At vi som virksomhed kan hjælpe til med frivilligt arbejde, donering af tøj og andre resurser ser vi, som en selvfølge for, at skabe et samfund hvor ingen er udenfor, siger Sofia Wackling, Marketingchef på Hejco. 

"Hejcos engagement og genuine vilje i at støtte mennesker i svære situationer betyder meget. Takket være vores fantastiske virksomheds-venner får vi bedre og bedre forudsætninger i vores fortsatte arbejde, så tak for, at i gør en forskel!" siger Jennie Elheim, ansvarlig for virksomhedssamarbejde på Göteborgs Stadsmission.

Plogga med Hejco

På Hejco tager vi hånd om dem, som tager hånd om andre. Det gør vi blandt andet ved, at producere holdbart og behageligt arbejdstøj, som skal bidrage til, at gøre din arbejdsdag lidt bedre. 

Men vores mission "We care" er så meget mere end bare ovenstående. Vi gør også vores ypperste i, at tage hånd om miljøet omkring os og det er her hvor Plogga kommer ind i billedet. 

Under 2017 påbegyndte Hejco sit spændende samarbejde med Plogga og fortsætter dette samarbejde både 2018 og 2019. Ordet "Plogga" kommer af ordet jogga og plocka-skräp, som på svensk betyder jogge og samle skrald. En perfekt kombination hvor man jogger og samler skrald i naturen - passer på både naturen og kroppen. Det er jo super nemt, at samle skrald op, når man er ude på en løbe- eller gåtur og smide det i den nærmeste skraldespand istedet for, at det skal ligge i naturen. 

Plogga til frokost

Vores engagement omkring Plogga konceptet indebærer, at vi intert sammen tager på en "Plogga- frokost" hvor vi jogger rundt og samler skrald op inden vi spiser frokost. Dette behøver ikke, at tage flere timer. 

 

  • Det er en ”win-win” aktivitet för både medarbejdere og miljøet. Man får strukket benene og syre til hjernen inden man arbejder videre. 
  • Vi tror at både medarbejderne og virksomheden, samt miljøet vinder på dette, siger Sofia Wackling Marketingchef på Hejco.
  • Plogga konceptet passer perfekt i forhold til Hejco's værdier og vi medvirker i, at bidrage til en renere natur, sundere mennesker og gør en forskel for både miljøet og individdet. 
    Læs mere her

Familier med kræftramte børn

Hejco har de seneste år været med til, at støtte et fantastisk formål; Familier med kræftramte børn. 

Denne hjælpeorganisation støtter familier med kræftramte børn ved blandt andet, at afholde aktiviteter, hvor medlemerne kan mødes under trygge forhold og udveklse erfaringer. Lyspunkter i en tilværelse, som i lange perioder kan være yderst vanskelig. 

" Jeres støtte muliggør lyspunkterne, Mange tak" Kurt Hansen.

Fragt 39,- DKK Fri fragt over 750,- DKK Egen sy- og trykafdeling Sikker betaling
Hejco | Fristads AB – Box 1102, 501 11 Borås, Sweden | Org.nr. 556023-8486
Desktopvisning | Skift til Mobilvisning