Luk
Fragt 39,- DKK Fri fragt over 750,- DKK Egen sy- og trykafdeling Sikker betaling

Om produktudviklingen

 

En enestående produktudvikling – alt er testet og kontrolleret.

Med eget laboratorium i Borås har vi fuld kontrol over alle råmaterialers og beklædningsgenstandes materialeegenskaber. Disse går igennem en række forskellige test’s blandt andet slidstyrke, pilling, spraytest og farvefærdigheder.
Diverse test’s som udføres foregår i et konditioneret miljø og i overenstemmelse med internationelle standarder, hvilket er en vigtig del af vores produktudviklingsprocess.

Slidstyrke
Stoffet’s slidstyrke testes i en Martindale maskine.
Dette foregår således, at tekstil prøver bliver indsat og ved bestemte intrervaller vil tekstilprøverne undersøges i mikroskoper indtil to tråde af de respektive prøver skilles ad, hvilket angiver antallet af slidstyrker, som stoffet kan holde til.

Pilling
Stofprøver gnides mod et standard uldstof i en Matindale maskine. Pillingen på materialets overflade bliver bedømmes udfra en femtrinsskala.

Spraytest
Stofprøver lægges i en 45 graders vinkel i en såkaldt ”spray tester” hvorefter der sprøjtes en bestemt mængde vand med konstant strømning over stoffet. Denne process vurderes også på en femtrinsskala.

Farvefærdigheder
Denne process foregår således, at tekstil prøver vaskes sammen med stålkugler og en multifiber strimmel, som består af forskellige fiberlag i en seperat beholder i en Gyrowash. Efter denne vask sker farvningen af de forskellige fiberlag som igen klassificeres udfra en femtrinsskala. 

Fragt 39,- DKK Fri fragt over 750,- DKK Egen sy- og trykafdeling Sikker betaling
Hejco | Fristads AB – Katrinedalsgatan 13 A, 504 51 Borås, Sweden | Org.nr. 556023-8486
Desktopvisning | Skift til Mobilvisning