Integritetspolicy

Din integritet er vigtig for os! På denne side finder du informationer om hvor og hvordan vi håndterer, samt bevarer dine personoplysninger når du er hos Hejco. Hvis du har yderligere spørgsmål kan du kontakte vores kundeservice, som kan fortælle dig mere om hvordan vi håndterer dine oplysninger/data.


Hurtige klik links:

 

Hvem har ansvaret for de personoplysninger, som vi samler ind?

Hejco er en del af HejMar AB. HejMar AB er ansvarlig for de personoplysninger og data, som du angiver når du gennemfører et køb og øvrig kontakt med os og ansvaret for behandling af disse i overenstemmelse med den gældende lovgivning.

HejMar AB (Hejco)
org. nr 559266-0046
Katrinedalsgatan 13 A
504 51 Borås
Sverige


Hvor lagres dine personoplysninger og data?


Vi bestræber os for, at dine personlige oplysninger i så høj grad som muligt, skal behandles indenfor det europæiske økonomiske samarbejdsområde (EØS) alle vores egne IT-systemer, men kan også overføres og bearbejdes i et land udenfor EES (såkaldt tredjeland). Sådanne overførsler foretages kun til modtagerlande med tilstrækkelig beskyttelse og i overenstemmelse med gældende lovgivning. Hvis overførslen sker til en partner for en tjeneste i USA, gælder dette kun for virksomheder omfattet af den såkaldte ”Privacy Shield”, som er en aftale om beskyttelse af personoplysninger mellem EU og USA.


Hvem har adgang til dine oplysninger?


Dine oplysninger bruges af Hejco til, at opfylde vores forpligtelser overfor dig og for at forbedre din oplevelse hos os. For at vi kan tilbyde nedenstående tjenester og opfylde vores forpligtelser overfor dig som kunde, deler vi dine personoplysninger med selskaber som er såkaldte personlige databehandlere for os. Dette gøres blot med det formål, hvortil vi har indsamlet oplysningerne og deles kun med virksomheder, der kan yde tilstrækkelige garantier for personoplysningernes sikkerhed og fortrolighed. Vi leverer information og indhold til leverandører og serviceudbydere der støtter vores forretning, f.eks. ved at levere tekniske infrastrukturtjenester (såsom f.eks. e-handelsplatform, it-systemer, CRM og markedsføringssystemer), analysere hvordan vores produkter anvendes, leverer og distribuerer produkter, som du har købt, tilbyde betalninger eller gennemføre eller udfører undersøgelser. Vi sælger aldrig dine oplysninger videre til tredjeparter og kommer heller aldrig til at gøre det. Hvis Hejco’s ejerskab ændres, vil vi overføre oplysningerne om dig til den nye ejer. Hvor længe lagrer vi data? Vi gemmer data indtil de ikke længere er nødvendige for at give dig en god kundeoplevelse eller for at opfylde vores forpligtelser i henhold til aftaler. Oplysninger som vi modtager om dig (herunder data om finansielle transaktationer i forbindelse med køb) gemmes i den tid, der kræves af gældende lovgivning.

 

Hvor længe lagrer vi data?

Vi gemmer data indtil de ikke længere er nødvendige for at give dig en god kundeoplevelse eller for at opfylde vores forpligtelser i henhold til aftaler. Oplysninger som vi modtager om dig (herunder data om finansielle transaktationer i forbindelse med køb) gemmes i den tid, der kræves af gældende lovgivning.

 

Hvilke rettigheder har du?


Ret til information:
Du har ret til når som helst, at anmode om oplysninger vedrørende hvilke personlige data vi opbevarer om dig. Du kontakter Hejco, som derefter vender tilbage med svar på, hvilke oplysninger vi har om dig.

Ret til rettelse:
Du har ret til, at anmode om korrektion af ukorrekte personoplysninger og supplere ufuldstændige personoplysninger.

Ret til sletning / "Ret til at blive glemt":
Du har ret til at anmode om, at Hejco sletter de personoplysninger vi behandler om dig.


Ret til at sige nej til direkte markedsføring.
Du har ret til at nægte direkte markedsføring, herunder profileringsanalyser til direkte markedsføring.

Du kan fravælge direkte markedsføring ved at:

 • Følge vejledningen i alle markedsføringskampagner vi sender
 • Ved at informere Hejcos kundeservice om, at du ikke længere ønsker direkte markedsføring


Ret til begrænset behandling:
Du har ret til at anmode Hejco om, at begrænse behandlingen af ​​dine personoplysninger i følgende situationer:

 • Du kan i visse tilfælde være berettiget til at kræve, at behandling af personoplysninger begrænses. Ved begrænsning menes det, at dataene er markeret således, at de i fremtiden kun kan behandles til visse begrænsede formål.
 • Retten til begrænsning gælder bl.a. når registranten mener, at oplysningerne er forkerte og har anmodet om korrektion.
 • Hvis du angiver, at dine personlige oplysninger er korrekte vil HejMar AB (”Hejco”) afstå fra, at behandle oplysningerne i den periode, hvor nøjagtigheden af personoplysningerne undersøges.

 

Kontakt - Hvem kontakter jeg med spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål om vores behandling af dine personlige oplysninger eller ønsker et uddrag af registreringsdatabasen, tilbagekalde dit samtykke, modsætte sig behandling med henblik på direkte markedsføring mv. er du velkommen til at kontakte os.

Du kan kontakte os på Hejco’s kundeservice support.eu@hejco.com

 

Ret til, at indsende en klage:

Hvis du ikke er tilfreds med vores behandling af dine personlige data og / eller svarene du har modtaget fra os, har du ret til at klage til datatilsynet.


Opdateringer af privatlivspolitikken:

Den seneste version af vores privatlivspolitik er altid tilgængelig på vores hjemmeside. Vi vil også meddele dig om når der er væsentlige ændringer i politikken, som påvirker måden vi gemmer og administrerer dine personlige oplysninger på.

 

Ved køb

Hvordan anvender vi dine personlige oplysninger?

 • Vi aanvender de oplysninger vi har om dig til at udvikle vores produkter og tjenester, samt til at forbedre din kundeoplevelse. For at kunne give dig brugerdefinerede produkter, der er unikke og relevante for dig, bruger vi de oplysninger, interesser og svar baseret på de data vi indsamler, som du vælger at give os ved eksempelvis have besvaret spørgsmål i en formular.
 • Vi behandler data i købsadfærdsanalyser hvor vi ser på hvordan du interagerer med vores hjemmeside, f.eks hvilke produkter du er interesseret i mm. Det er nøglen til løbende at kunne udvikle brugeroplevelsen og gøre dit besøg på hjemmesiden, samt vores kommunikation til dig så god og relevant som muligt.
 • Vi anvender dine personlige oplysninger til, at administrere og gennemføre dine køb og leverancer, tilbyde dig forskellige betalingsløsninger, give dig meddelser vedrørende din leverance via sms, e-mail eller post, håndtere eventuelle returneringer og administrere din brugerkonto på vores web-platforme for at give dig en personlig oplevelse.
 • Vi kan også gøre din oplevelse mere smidig ved f.eks. automatisk at udfylde dine registreringsoplysninger (såsom din branche), hvis du tidligere har oplyst os omkring dette i en anden sammenhæng og når det gemmes i vores CRM-værktøj.
 • Vi kkan anvende den information vi har om dig for, at udvikle, teste og forbedre vores hjemmeside/webshop, ved eksempelvis at lave undersøgelser og forbedre kundeoplevelsen, samt teste nye funktioner.
 • Vi anvender de oplysninger vi har om dig til, at sende dig markedsføringsmateriale og kampagner, annoncere vindere i konkurrencer, kommunikere med dig om vores produkter og nyheder, samt meddele dig om vores politikker og vilkår.
 • Når du kommunikerer og når du kontakter os anvender vi også de oplysninger, som du har angivet til at besvare eventuelle spørgsmål vedrørende dine leverancer eller ordrer.

Vi opbevarer dine oplysninger så længe det er nødvendigt for, at opfylde ovenstående formål eller så længe vi er lovpligtige til at gøre det. Derefter slettes dine personlige oplysninger.

 

Hvilke slags personlige oplysninger håndterer vi?

Vi indsamler personlige oplysninger, som du giver os, når du foretager køb fra Hejco både gennem vores webshop og via andre kanaler, downloader et katalog, udfylder en formular eller deltager i konkurrencer. Eksempler på data indsamlet i forbindelse med køb og / eller interesse i nogen af ​​Hejcos produkter kan være kontakt oplysninger såsom navn, kunde nummer, adresse, e-mailadresse, telefonnummer,ordreinformationer, betalingsoplysninger og betalingshistorik, gennemførte køb, købshistorik, adfærd på vores digitale platforme og respons på marketingsmateriale.

Vi kan også indsamle visse personlige data fra eksterne partnere, såsom adressedata fra offentlige registre og kreditvurderingsdata fra kreditvurderingsbureauer, banker eller kreditrapporteringsselskaber.

 

Markedsføring

Hvordan bruger vi dine personlige oplysninger til markedsføringsformål?

Vi bruger dine personlige oplysninger til at sende dig tilpassede tilbud om hvad du er interesseret i, relevant markedsføring, vigtig information, kundeundersøgelser og indbydelser/invitationer via e-mail, sms, telefon og post.

For at optimere din oplevelse giver vi dig relevante oplysninger, produktanbefalinger, samt påmindelser om at du har produkter tilbage i din indkøbskurv. Alle disse tjenester er baseret på dine tidligere køb, klik og oplysninger, du giver os.

 

Hvilke slags personlige oplysninger håndterer vi til markedsføringsformål?

 • kontaktoplysninger som navn, adresse, e-mail-adresse, telefonnummer, postnummer
 • de produkter, annoncer og indhold, som du klikker på
 • din købshistorik
 • adfærdsmæssig information, navigation og klik på webstedet og i andre digitale kanaler
 • svar på markedsundersøgelser

 

Hvem kan bruge dine personlige oplysninger?

Tredjepartsoplysninger er kun til rådighed for levering af tjenester i forbindelse med vores markedsføring og kommunikation; dvs. mediebureauer og tekniske leverandører til distribution af fysisk og digital direkte markedsføring.

Vi vil aldrig sælge eller dele dine oplysninger til en tredjepart for markedsføringsformål.

 

Retsgrundlaget for behandling af data:

Vi indsamler, gemmer, bruger og deler data, som vi har på den måde der er beskrevet i denne politik:

 • I overensstemmelse med dit samtykke, som du kan tilbagekalde ved at kontakte Hejco customer service.
 • I det omfang det er nødvendigt for os for at kunne opfylde vores lovmæssige forpligtelser.
 • At beskytte din eller alles grundlæggende interesser.
 • I det omfang det er nødvendigt for at sikre vores legitime interesser ved, at levere en tryg, professionel, sikker og relevant service, samt tjeneste til vores brugere og partnere, medmindre disse interesser er i konflikt med dine interesser eller grundlæggende rettigheder og friheder, der kræver beskyttelse af personoplysninger.


Rett til, at sige nej til direkte markedsføring:

Du har ret til, at sige nej til direkte markedsføring og tilbagekalde dit samtykke.

Du kan fravælge direkte markedsføring således:

 • Følg vejledningen i alle vores markedsføringskampagner
 • Ved at underrette Hejcos kundeservice på support.eu@hejco.com, at du ikke længere ønsker direkte markedsføring

 

Vi vil beholde dine oplysninger i direkte markedsføring indtil du informerer os om, at du ikke længere vil have direkte markedsføring fra Hejco. I e-mail marketing betragter vi dig ikke som en aktiv kunde, hvis du ikke har åbnet en email i løbet af det sidste år, og vi fjerner løbende inaktive emailadresser fra vores registreringsdatabase.

 

Kundeservice og administration

Hvorfor bruger vi dine personlige oplysninger om kundeservice?

Vi anvender dine personlige oplysninger til at håndtere dine forespørgelser, lægge ordre, håndtere spørgsmål vedrørende produktrelaterede problemer, e-mail, chat, telefon og sociale medier, samt håndtering af returneringer, klager, reklamationer eller andre kunderelaterede problemstillinger. Vi skal også kunne kontakte dig, hvis der er et problem med din ordre.

 

Hvilke slags personlige oplysninger håndterer vi i kundeservice?

Vi behandler alle de oplysninger, du giver, herunder følgende oplysninger

 • Kontaktoplysninger som navn, adresse, e-mail-adresse og telefonnummer
 • Betalingsoplysninger og betalingshistorik
 • Kreditvurdering
 • Oplysninger om bestilling
 • Ordrehistorik
 • Størrelser og eventuelle dimensioner, samt mål
 • Noter og andre handlinger
 • Hvornår og hvordan markedskommunikation er sket eksempelvis Klik på vores hjemmeside og begivenheder
 • Al korrespondance vedrørende kunderelationen

 

Hvilket retsgrundlag vi har for behandling af dine personlige oplysninger?

Vi behandler dine personlige oplysninger for, at varetage Hejcos legitime interesser og være i stand til, at administrere og afslutte dine køb og leverancer, sende dig leveringsmeddelelser via sms, e-mail eller post, håndtere eventuelle returneringer og administrere din brugerkonto på vores webplatforme med det formål, at give dig en personlig oplevelse.


Hvor længe vil vi holde dine oplysninger?

Vi opbevarer dine oplysninger, indtil det ikke længere er påkrævet ved lov eller indtil, at du eventuelt beder os om, at slette dine data, og dette ikke er i konflikt med noget.

 

Konkurrencer


Hvordan bruger vi dine personlige oplysninger, når vi laver en konkurrence?


Når du deltager i Hejcos konkurrencer vil vi opsamle de data du giver os i forbindelse med deltagelsen i konkurrencen. Vi bruger disse oplysninger til at kontakte dig før, under eller efter arrangementet, samt at kontakte vindere for uddeling af præmier.


Hvilke slags personlige oplysninger behandler vi i forbindelse med konkurrencer?

 • Kontaktoplysninger som navn, adresse, e-mail-adresse og telefonnummer
 • Oplysninger indsendt i forbindelse med konkurrencen


Hvem kan bruge dine personlige oplysninger i forbindelse med konkurrencer?
Oplysninger til tredjeparter ydes kun til levering af ovennævnte tjenester; for eksempel transportvirksomheder, at dele præmier ud og potentielle partnere i konkurrencen.


Hvilket retsgrundlag for behandling af dine personlige data i forbindelse med konkurrencen?
Når du deltager i en konkurrence arrangeret af Hejco, er vores behandling af dine personlige oplysninger baseret på dit samtykke i fornindelse med, at du deltager i konkurrencen.

Du har ret til, at trække dit samtykke tilbage til enhver tid i forbindelse med, at du deltog i en konkurrence.


Hvor længe vil vi beholde dine oplysninger?

Vi opbevarer dine oplysninger i markedsføringsregisteret, indtil du trækker dit samtykke tilbage.

 

Udvikling og forbedring

Hvordan bruger vi dine personlige oplysninger i udviklingsmæssigtarbejde?

Vi bruger data til at evaluere, udvikle og forbedre alle vores tjenester, produkter og systemer til vores kunder. Som følge heraf analyserer vi ikke dine oplysninger på et personligt plan, men al databehandling foregår med anonyme personlige data.

Dette omfatter analyser, der gør det muligt for os at gøre vores tjenester mere brugervenlige. For eksempel kan vi tilpasse brugergrænsefladen for at forenkle informationsflowet. Vi kan også identificere de mest anvendte digitale kanaler, som vores kunder bruger og herved forbedre systemet.

Analysen bruges også til at forudsige mængden af ​​indkøb, varebeholdninger og planlægge leveringer, samt kapacitet. Derudover bruger vi information til løbende, at kune udvikle og forbedre vores sortiment.


Hvilke slags personlige oplysninger håndterer vi?

Hvis du har givet os oplysningerne nedenfor, vil vi behandle disse::

 • Kundenummer
 • Adfærdsoplysninger, f.eks Klik i webshoppen
 • E-mail historik

Hvis du har handlet hos Hejco behandler vi følgende oplysninger:

 • Bestillingshistorik
 • Leveringsinformationer
 • Betalingshistorikk

Vi behandler også følgende personlige oplysninger i relation til cookies:

 • Historik for klik på hjemmesiden
 • Navigering og surfhistorik
 • Dine handlinger i dit markedsføringsmateriale, eksempelvis klik, når du åbner en meddelelse


Hvem anvender dine personlige oplysninger til udviklingsformål?

Vi benytter os af hjemmeside-analyse virksomheder til, at analysere vores kunders online adfærd på et generelt niveau. Sådanne tjenester omfatter f.eks. Google Analytics, Google Tag Manager, Google Adwords, Hojtar, Facebook Tracking Pixel, Mailchimp(E-mail marketing), OptinMonster (Online popup-vindue). Ved at bruge disse tjenester kan vi forbedre din indkøbsoplevelse og tilpasse din kommunikation.


Hvilket retsgrundlag til behandling af dine personoplysninger til udviklingsformål?

Styring af dine personlige oplysninger til udvikling og forbedring af vores tjenester er baseret på vores legitime interesse.


Hvor længe vil vi beholde dine oplysninger?

Vi opbevarer dine oplysninger, indtil du beder os om, at slette dine data.

 

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, som lagres på din computer eller mobilenhed og hentes under senere besøg. Ved at bruge vores tjenester accepterer du også cookies.

 

Hvordan bruger vi cookies?

Hejcos webshop bruger cookies til blandt andet, at håndtere indholdet af indkøbskurven. Hvis du har cookies blokeret, kan du derfor ikke handle i webshoppen, da din indkøbskurv vil "glemme" indholdet ved hver ny sideopdatering. Ønsker du ikke at tillade cookies kan du handle ved, at åbne et såkaldt inkognitovindue i din browser og derigennem gennemføre dit køb. Så slettes alle cookies automatiskt når browseren lukkes. Vi anvender også cookies som statistik, f.eks. for at kunne se hvilke artikler den samme besøgende ser på og derved tilbyde automatiserede produktanbefalinger til vedkommende.

Ud over de cookies i kurven benytter vi os også af session-cookies til, at huske dine indlogningsoplysninger på mine sider, samt for at indstillinger vedrørende sprog, land, og om kunden er erhvervskunde eller privat kunde. På denne måde behøver du ikke, at gøre det samme valg hver gang du besøger Hejco på nettet. Pop-ups på hjemmesiden kan også bruge cookies for, at sikre at du kun ser popup-en gang.

Vi bruger Google Analytics, Google Tag Manager og Adwords, der også angiver cookies. Formålet er at få en ide om, hvordan vores besøgende bruger hjemmesien. Denne type cookies indeholder ikke oplysninger der kan identificere hvem du er.

En kobling til sociale medier, som via Synes-godt-om knappen på Facebook og LinkedIn aflæser om der findes cookies, som tidligere er sat på disse sider ved tidligere besøg. Hotjar-analysetjenesten sætter cookies i for, at studere brugen af ​​webstedet for, at optimere og forbedre kundeoplevelsen. Webshoppen indeholder også Crisp Chat-funktionen der gemmer cookies for, at give dig personlig service og til analytiske formål. Når du udfylder en formular eller lignende på nogen af ​​Hejcos hjemmesider eller på de sociale medier, placeres en cookie gennem vores Pardot marketing værktøj for, at give dig en kundeunik og personlig oplevelse og fremtidig kommunikation. Vi bruger også tredjeparts tracking cookies til, at vise dig relevante annoncer om Hejcos produkter på andre websteder / andre kanaler.

 

Hvilke slags personlige oplysninger håndterer vi?

Vi kombinerer kun din cookie kode med de personlige oplysninger vi har samlet om dig, i de tilfælde hvor sådanne oplysninger er indsamlet i vores systemer, for eksempel hvis du er vores abonnent på vores nyhedsbrev har downloadet et katalog.


Hvem kan anvende dine personlige oplysninger?

Oplysninger til tredjeparter ydes kun til levering af ovennævnte tjenester. Vi bruger et analytisk værktøj til, at indsamle statistikker for at optimere vores websted og give dig det rette markedsføringsmateriale.


Hvilket retsgrundlag for behandling af dine personlige oplysninger?

Vi kombinerer kun din cookie med dine personlige oplysninger:

Hvis du er logget ind på din konto, abonnere på et nyhedsbrev eller er baseret på retsgrundlag for behandling af personoplysninger til dette formål på vores legitime interesser.


Hvor længe vil vi beholde dine oplysninger?

 

Hejco lagrer ikke dine personlige oplysninger i dine cookies. Med din browser kan du nemt slette cookies fra din computer eller mobilenhed. Du finder instruktioner om, hvordan du bruger og fjerner cookies fra din browser under "Hjælp". Du kan slukke for cookies eller vælge at få oplysninger hver gang en ny cookie sendes til din computer eller mobilenhed.

Bemærk: Hvis du slukker for cookies, kan du ikke udnytte alle funktioner. Hvis du f.eks. lægger et produkt i en indkøbsvogn i en webshop, er det teknisk afhængigt af cookies.

 

Tjenester til indsamling af data


Hvilke tjenester bruges til at indsamle data?


Hejco bruger en anden tredjeparts dataindsamlingstjeneste, der muliggør drift, kommunikation og marketing, så kommunikation og indhold kan tilpasses til dig. Nedenfor har vi nævnt de tjenester, der er i brug eller forbundet til hejco.dk webshop. Du kan også læse mere om, hvilke oplysninger tjenesten samler og opbevarer.

 

Facebook / Instagram / Youtube / Linkedin

Vi bruger sociale medier til, at skabe relationer med eksisterende kunder og potentielle nye kunder. Sådanne handlinger kan være kampagner, der er målrettet mod et bestemt publikum, som vi mener vil være interesserede i det tilbud, vi har. Hver tjeneste bruger sin egen sporingspixel installeret i kildekode i vores onlinebutik. Sporingsbilledet kan beskrives, som en lille applikation der følger brugeren, for eksempel fra Facebook via en bestemt kampagne til de mennesker, der kommer til vores hjemmeside. Denne type sporing hjælper os med at forstå vores kunder bedre og give relevant indhold på hver kanal.

En lignende sporingspixel bruges til, at spore den økonomiske levedygtighed af disse salgsfremmende foranstaltninger i disse sociale medier. Med andre ord kan vi med denne slags sporingspixel se, hvor mange handlende kunder vi har, downloadede kataloger osv., som faktisk er resultatet af en aktuel kampagne.

 

Google Analytics

Google Analytics måler og analyserer aktivitet på vores hjemmeside hejco.dk og shop.hejco.com, såsom køb, besøgte sider og adfærdsmæssig historie. Google Analytics arbejder med en cookie til at spore brugeraktivitet. Vi bruger Google Analytics til at forbedre vores kunders erfaringer og måle resultaterne af marketingindsatsen. Disse omfatter søgemarketingkampagner, e-mail-kampagner og kampagner, der er oprettet til eksterne webtjenester, f.eks. Google Adwords.

 

Google Ads

Google Ads er Googles søgemarkedsværktøj, som vi bruger til at forbedre vores webannoncer. Når du f.eks. søger efter Hejco på Google Search, kan du se vores annonce der tager dig til Hejcos webshop når du klikker på den. I dette eksempel installerer din browser cookieoplysninger, der følger din browser indtil du fjerner browserens cookiehistorik. Oplysningerne som denne cookie bruges til, vil også være knyttet til Google Analytics-tjenesten, som vi bruger til at spore resultaterne fra forskellige marketingaktiviteter. Hvis du vælger at købe et produkt via denne type søgeordssøgning, vil det også efterlade et Google Analytics-spor.

 

Mailchimp

Mailchimp er markedsføringsværktøjet og e-mail-programmet, som vi sender vores nyhedsbreve, kundemeddelelser og anden kunderelateret e-mail / marketing og kommunikation fra. Mailchimp indsamler adfærd på et personligt plan, men vi bruger det kun på koncernniveau for, at forstå hvilket indhold der er relevant for hver målgruppe. Sådanne adfærd omfatter åbning af e-mail og klikning i en åben e-mail. 

Generelt indeholder alle links de e-mails vi sender sådan sporing. Disse oplysninger sendes også til det CRM-system vi bruger, og salgsorganisationen behandler også informationen for at opbygge og opretholde kundeforhold. Hovedbrugen er rent markedsføringsmæssig og vi bruger den til at nå vores kunder med målrettet indhold. Oplysninger der lagres afhænger af den aktuelle kampagne, men kan indeholde oplysninger som fornavn, efternavn, fagområde, telefonnummer, e-mail-adresse, hvornår du planlægger at købe arbejdstøj, antal medarbejdere og hvad der er vigtigt når du vælger arbejdstøj.

 

CRM

Creatio er CRM-systemet, hvor vi opbevarer oplysninger om vores kunder - eksisterende og nye potentielle kunder, som f.eks. Firmanavne og kontaktoplysninger og købsoplysninger. Disse oplysninger bruges af vores salgsorganisation, kundeservice og vores marketingafdeling. 

 

For en forbedret brugeroplevelse


Vi lærer løbende mere om vores kunder gennem de ovennævnte analytiske værktøjer. Vores mål er altid, at være relevant og derfor også gerne give dig noget, som har interesse for dig, din virksomhed, dit erhverv eller din adfærd. Med disse oplysninger kan vi skræddersy dine online shoppingbesøg for, at imødekomme din forventede brugeroplevelse. Et simpelt eksempel er brugen af ​​sådanne oplysninger. For eksempel kan du ændre indholdet på websiden for, at passe til din branche: Hvis du arbejder i sundhedssektoren, kan du kun se sundhedstøj i webshoppen i stedet for, at skulle kigge efter flere segmenters tøj.

Indsamling af data er afgørende for vores forretning, men du har også glæde af det. Men det vigtigste for os er, at du kan have tillid til os ved, at vi er interesserede i din integritet og din sikkerhed.

 

Denne policy er senest opdateret: 2023-10-31.

 

 

 

 

 

 

 

Din indkøbskurv(0 artikler)

Din indkøbskurv er tom
I alt: 0 dkk
Til kassen
Fri fragt over 750,- DKK Sikker betaling 30 dages returret Kvalitetstøj siden 1954