Klima

Vi holder af dem, der holder af andre. Dette gør vi blandt andet ved at fremstille og levere holdbart og behageligt arbejdstøj, der vil hjælpe med at gøre arbejdsdagen lidt bedre.

Men vores mission "at bekymre sig" om går langt videre end det. At vi også gør vores yderste for at tage os af menneskerne og miljøet omkring os er en selvfølge. Derfor er det også naturligt, at vi engagerer os i, hvordan de, der arbejder for at fremstille vores tøj, faktisk har det i deres arbejde.

 

Men bæredygtighed er så meget mere end dette. Det handler om at vælge materiale af god kvalitet, der får tøjet til at holde  længere. Og på denne måde bidrage til et bæredygtigt samfund. Det handler om at hjælpe dig med at finde det rigtige arbejdstøj og lære, hvordan i  bedst kan passe og pleje jeres tøj, så de holder længere. For hvert lille trin tælles, og vi, der udvikler og fremstiller arbejdstøj, vil fortsat gøre vores bedste for at få drive udviklingen videre i disse spørgsmål.

 

Circular economy

  • Vi ønsker at arbejde med materiale fra rester / overproduktion af stofruller så vidt vi kan, for at sikre, at vi bruger stoffer, der allerede er produceret i stedet for at producere nye stoffer og øge verdens stoflager. Vi bruger disse matrialer til mindre kollektioner.
  • I vores bestræbelser på at genbruge produkter samarbejder vi med flere organisationer nationalt og internationalt med det formål at finde nye måder og måder at håndtere de tøj, der er produceret, solgt og som derefter kommer tilbage. Dette gøres for eksempel i workshops i samarbejde med Re:textile, Borås Science Park og Textile Fashion Center.
  • Designing for a second life. I designprocessen overvejer vi altid, hvilke muligheder vi har for at genbruge respektive produkt, og allerede der begynder ideen om, hvad det næste liv et produkt kan have.

 

Hver bestlutning tælles

  • I 2019 forenklede vi returen for at reducere miljøbelastningen og forbedre kundeoplevelsen.
  • Det lokale Färgeriet farver en del af kollektionen med miljøvenlige farver og metoder.
  • I produktionen minimerer vi affald og maksimerer, hvordan materialer skæres. Alt for at få så meget tøj som muligt og så lidt affald som muligt.

 

Globale mål

Vores ansvar for at bidrage til de globale bæredygtige udviklingsmål er stærkt knyttet til vores kunder, da vi ønsker at de, der køber og bærer vores tøj, skal vide, at de træffer et bæredygtigt valg.

Globale mål for bæredygtig udvikling er 17 mål, der blev udviklet og besluttet i 2015 af FN:s medlemsstater. Målene er sat for at gøre verden til et bedre sted i 2030 og opnå ekstraordinære ting: sætte en stopper for fattigdom, bekæmpe uligheder og tackle klimaændringer. Regeringerne har sat sig globale mål for bæredygtig udvikling og kræver handling fra alle lande. At nå disse mål kræver, at alle bidrager, og vi har selvfølgelig en vigtig rolle at spille. De globale mål er et værktøj til samarbejde, da målene skaber et globalt fælles fundament for bæredygtighed og sætter alle i stand til at arbejde sammen for at opbygge en bedre fremtid.

Hos Hejco har vi identificeret 14 af de globale mål, hvor vores firma kan gøre en forskel. Vi har designet et holdbarhedsløfte og fokuseret vores indsats på projekter og initiativer til støtte disse mål.

 

Fri fragt over 750,- DKK Sikker betaling 30 dages returret Kvalitetstøj siden 1954