Luk
Fragt 39,- DKK Fri fragt over 750,- DKK Egen sy- og trykafdeling Sikker betaling

Om Hejco

I mere end 60 år har vi designet, udviklet og produceret arbejdstøj til alle de mennesker, der tager sig af andre. Det hele startede i 1954 i Hyssna, en lille landsby uden for byen Borås i Sverige. En mand ved navn Henry Johansson startede Henry Johansson & Co., der derefter blev forkortet til Hejco, med ambitionen om at skabe arbejdstøj med fremragende kvalitet og funktion. Arbejdstøj der ville gøre livet på arbejdet lettere for alle, der arbejder i sektorer som pleje, dental, rengøring og service, køkkener, restauranter og hoteller.

Vores fokus er kvalitet, funktion og service. Vi er kommet langt i vores produktudvikling og er kendt for vores høje kvalitet af beklædningsdele. Med Hejco, som leverandør af arbejdstøj, kan du føle dig sikker på at have den bedste pasform og funktionalitet i tøjet. Samtidig har vi altid åbne ører og ivrige efter at lytte til, hvad du og vores andre kunder vil have os til forbedre for at fortsætte vores udvikling for at kunne levere de rigtige produkter og ydelser.

Hejcos kollektioner er udviklet i Sverige og over 90% af vores produkter er produceret i Europa. Vi arbejder meget hårdt på at tage ansvar og arbejde hen imod høje mål indenfor både sociale aspekter og miljømæssige spørgsmål. Vores vision er at være det førende arbejdstøjsmærke i Europa, der tilbyder det bedste arbejdstøj for målgrupperne sundhedspleje, dental, rengøring & service og hoteller, restauranter og køkkener.

EN DEL AF FRISTADS KANSAS GROUP

Fristads Kansas Group er en af Europas største leverandører af arbejdstøj og profiltøj med stærke mærker som Fristads, Kansas, Hejco, Acode, Martinson, B & C, Wenaas og Bragard. Gruppen opererer i over 20 lande med en omsætning på 400 mio EUR, tre egne produktionssteder og 1600 ansatte.

DET ER HER VI ER NU

Gennem årene har vi fremstillet arbejdstøj til det gode arbejdende folk. Nogle af modellerne er blevet branchens standarder - en klassikere år efter år.

Fragt 39,- DKK Fri fragt over 750,- DKK Egen sy- og trykafdeling Sikker betaling
Hejco | Fristads AB – Katrinedalsgatan 13 A, 504 51 Borås, Sweden | Org.nr. 556023-8486
Desktopvisning | Skift til Mobilvisning