Om Hejco

Lige siden starten i det lille samfund i Hyssna uden for Borås har vi på Hejco udviklet og produceret arbejdstøj til alle de mennesker, som arbejder med at tage sig af andre. Det begyndte i 1954, da Henry Johansson begyndte at fremstille arbejdstøj til sygeplejersker. Ambitionen var at skabe pænt sundhedstøj med god kvalitet og funktion. Gennem årene har vi udviklet og har nu arbejdstøj for sundhedssektoren, dental, veterinærpleje, spa & welness, rengøring & service, samt køkken.

 

Vores fokus

Vores fokus er af høj kvalitet, stilfuldt design og lydhør service. I dag er vi nået langt i vores udvikling og er kendt for den høje kvalitet, som vores produkter har. At vi også gør vores yderste for at tage os af menneskerne og miljøet omkring os er en selvfølge. Det er derfor naturligt, at vi bekymrer os om bæredygtighed. Det handler om at vælge materialer af god kvalitet, der får tøjet til at holde længere og dermed bidrage til et bæredygtigt samfund. Det handler om at finde det rigtige arbejdstøj og vise hvordan i bedst kan passe og pleje jeres tøj, så de holder længere. For hvert lille trin tælles, og vi, der udvikler og fremstiller arbejdstøjet, vil fortsat gøre vores bedste for at drive udvikling af disse spørgsmål videre.

 

Vores vision

Vores vision er at være et mærke, der bekymrer sig om mennesker og miljøet.Vi være det førende arbejdstøjsmærke i Europa, der tilbyder det bedste arbejdstøj for målgrupperne sundhedspleje, dental, rengøring & køkkener.

 

 

VIL DU BLIVE EN DEL AF OS OG ARBEJDE PÅ HEJCO

 

 

Fri fragt over 750,- DKK Sikker betaling 30 dages returret Kvalitetstøj siden 1954