Tilpasning

HVIS VORES KUNDER HAR FORESPØRGSLER, TILBYDER VI EN LØSNING!

Vi ved, hvor vigtigt det er at have kontrol over hele kæden for at opnå de bedste resultater. Vi har vores egen designafdeling og produktion for at sikre, at tøjet er af højeste kvalitet. Vi tilbyder også print og broderi, så dit tøj kan tilpasses i henhold til dine krav.

UNIFORM

Vores omfattende kollektion giver dig valgfrihed, så du kan vælge mellem flere forskellige stilarter og farver. Arbejdstøj i samme farvetone skaber et professionelt indtryk, et ensartet udseende og en team følelse blandt medarbejderne. Hvis du ønsker at forbedre udseendet yderligere, kan du få printet virksomhedens logo, navn eller tekst på arbejdstøjet.

Tilpasning

Vi har flere tilfredse kunder, som har designet forskellige typer af print, men også flot broderi. Vi tilbyder alt fra enkle prints i én farve til komplekse multi-farveprint. Vi kan også brodere dit firmalogo direkte på tøjet. Selvfølgelig kan du tilføje yderligere tekst, hvis du ønsker det. Vi tilpasser henhold til dine krav, ganske enkelt.

Tryk på beklædning

For at skabe unikke og personlig beklædning, tilbyder vi print på det meste af vores tøj. Fra tryk med én farve til multi-farveprint. Det mindste ordreantal for tryk på tøj er 50, og ubrugte elementer kan gemmes indtil din næste ordre. Den første ordre omfatter et skabelongebyr pr. farve.

LOGO BRODERI

Vil du gerne have dit logo broderet? Vi kan brodere virksomhedens logo direkte på tøjet, og du kan tilføje mere tekst, hvis du ønsker det. Vi kan brodere i forskellige størrelser og prisen varierer efter størrelse.

BRODERI AF NAVN

Vi tilbyder broderi af navn direkte på det bestilte tøj. Du kan vælge mellem forskellige farver og to forskellige skrifttyper.

NAVNESKILT MED LOGOTRYK

Vi tilbyder et stort antal forskellige navneskilte og du kan finde alle modeller, farver og mønstre på næste side.

SUPERWEAVE LASERCUT

Superweave giver dig et skarpt logo med op til 12 coloursin PMS / Pantone. Få tekster og skrifttyper i bogstavshøjde så lille som 1 mm. De skæres til i størrelse efter logoets skrifttype. Der er et ekstra startgebyr for ordrer på under 500 stk.

EKSKLUSIV SUPERWEAVE

Eksklusiv Superweave giver dig et ubegrænset antal farver, som er perfekte til kontinuerlig tone og rastererede logoer. Få tekster og skrifttyper i bogstavshøjde så lille som 1 mm. Der er et ekstra startgebyr for ordrer på under 500 stk.

HVORDAN BESTILLER MAN PRINT?

Start venligst med at kontakte vores kundeservice support.dk@hejco.com eller ring på  +45 35 37 77 00 for flere detaljer.

Fri fragt over 750,- DKK Sikker betaling 30 dages returret Kvalitetstøj siden 1954