Luk
Fragt 39,- DKK Fri fragt over 750,- DKK Egen sy- og trykafdeling Sikker betaling

Retur og reklamation

Hvordan kan jeg bytte en vare?

Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med varen, sender du den retur. Du har fuld retur- og bytteret i 30 dage fra den dag du modtager dine varer. Selvfølgelig må varen ikke have været i brug eller vasket. Varen skal returneres som ved leveringen og i original emballage. Du bestemmer selv, om du vil bytte varen eller have pengene tilbage. Ved returnering skal der altid vedlægges en kopi af følgeseddel/ faktura i pakken samt information om årsagen. Send pakken med almindelig post ikke pr. postopkrævning. Tøj med tryk eller broderi kan vi kun tage retur eller bytte, hvis der er tale om en reklamation. Fragten ved returnering/ombytning krediteres ikke. Dette gælder også ved udvalgsordre/prøver.

Returadresse:
Kansas A/S / Hejco 
Blangstedgårdsvej 66
5220 Odense SØ
Att.: Retur- og reklamationsafdelingen

Såfremt købesummen ved returnering ønskes tilbagebetalt, bedes du sende en e-mail til support.dk@hejco.com med kundenummer og konto- nummer, hvortil pengene ønskes tilbagebetalt. Når vi har modtaget returvaren og kontrolleret, at den lever op til vores krav for returvarer, vil vi kreditere beløbet og overføre beløbet til den anviste konto.

Hvordan laver jeg en reklamation?

Er varen defekt eller på anden måde fejlbehæftet, har du mulighed for at reklamere i overensstemmelse med dansk ret. Du kan således reklamere indtil 2 år fra du modtager varen. Du skal reklamere inden rimelig tid fra du opdager fejlen. 2 måneder vil altid blive betragtet som rettidig reklamation.

Du bedes kontakte Kundeservice før du sender varen retur til os. Når du fremsender varen, skal du vedlægge dokumentation for købet, i form af den originale faktura eller følgeseddel. Når vi har modtaget varen og konstateret defekten, reparerer vi den eller bytter den til en tilsvarende vare. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse. Ved godkendte reklamationer kan vi tilbyde at refundere fragtomkostninger svarende til vores forsendelsesomkostninger såfremt dette ønskes. Dette skal oplyses ved returnering.

BEMÆRK VENLIGST, AT VI IKKE MODTAGER PAKKER SENDT PR. EFTERKRAV.

Ved returnering af en vare bedes du udfylde vores returseddel og sende den sammen med varen. Du kan downloade retursedlen her.

Fragt 39,- DKK Fri fragt over 750,- DKK Egen sy- og trykafdeling Sikker betaling
Danmark | CVR 11987273
Desktopvisning | Skift til Mobilvisning